Beste leden .

We gaan weer wat organiseren en dan wel volgens de geldende corona regels.

We verwachten van jullie dat deze gerespecteerd worden.

VRIJ RIJDEN OP DE LANDSARD   

http://www.terrein.nu/Actualiteit/4×4-Vrienden-modderen-op-de-Landsard

Sinds begin 1981 bestaat de Vriendenkring 4×4 Nederland. Sinds 30 maart 1982 is het een vereniging met statuten die bij de notaris zijn vastgelegd, en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder dossiernummer: V 187930, met als vestigingsplaats Schinveld (hier kwam de oprichter en eerste voorzitter vandaan).

In het begin was er een klein groepje enthousiaste 4×4 rijders, maar er kwamen steeds meer mensen die lid wilden worden. Vandaar dat in 1982 besloten werd een vereniging op te richten.

Doelstelling van de Vriendenkring 4×4 Nederland

De doelstelling van de vereniging is nog steeds: het bevorderen van het contact tussen berijders van vierwiel aangedreven voertuigen in de ruimste zin. De vereniging tracht dit te doen door het organiseren van terrein-ritten, weekenden, het bezoeken van 4×4 terreinen en 4×4 evenementen. En verder alles wat de gezelligheid ten goede komt.

Ruim 30 Jaar Vriendenkring

Al ruim 30 jaar is de Vriendenkring een bloeiende club en organiseert zij diverse evenementen. Dit is in het begin vooral gebeurd in Limburg, maar snel werden de grenzen verlegd, ook Brabanders werden lid. Dit betekende dat er ook in Brabant diverse evenementen werden georganiseerd.

De vereniging is veelal tijdens de weekenden actief. Met een ledenaantal van rond de 70 leden en zo’n 7 evenementen per jaar een gezellige club voor de 4×4 liefhebber.

Evenementen

In de beginjaren bestonden evenementen vaak uit gezelligheidsritten, hieraan is nooit een wedstrijdelement verbonden. Maar met het verstrijken van de jaren zijn er een groot aantal openbare onverharde wegen afgesloten voor onze hobby. Voor het off-raod rijden is nu enkel nog een aantal prive 4×4 terreinen beschikbaar. Hiervan wordt steeds meer gebruik gemaakt, maar het aantal terreinen is zeer beperkt.
De vereniging organiseert nog steeds kampeerweekenden met bezoeken aan een of meer terreinen.

Eenmaal per jaar is er een feestavond. Een barbecue dag (indien mogelijk op een terrein) staat ook op het programma en een keer per jaar organiseert de vereniging een nachtrit. In de zomermaanden, juli en augustus, zijn er geen evenementen.

privacy verklaring.Vriendenkring4x4Nederland


Dit houdt voor ons in dat ook wij evenementen kunnen en mogen organiseren Van Af
1 september a.s.